Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ελπίδα παραιτείται από την Ολυμπιακή

Τα καλύτερά μας χρόνια: Στο σημερινό επεισόδιο (18/2), φθινόπωρο του 1971, και οι Αντωνόπουλοι έχουν μεγάλες αλλαγές στα εργασιακά. Βλέποντας πως το κομμωτήριο δεν προσελκύει πια πελατεία, η Μαίρη με τη Νανά σκέφτονται να το μετατρέψουν σε μια μπουτίκ νεωτερισμών.
Στο μεταξύ, η Ελπίδα παραιτείται από την Ολυμπιακή, προκειμένου να ζήσει τον έρωτά της με τον Ίαν, ο οποίος αποφασίζει να πιάσει δουλειά. Μόνο που ο τρόπος με τον οποίο βιοπορίζεται δεν θα αρέσει καθόλου στους Αντωνόπουλους.
Την ίδια στιγμή, ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει κάνει πια δεξί του χέρι τον Στέλιο στην κατασκευαστική εταιρεία, συλλαμβάνει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Να χτίσει την τελευταία σπιθαμή γης που έχει απομείνει στη γειτονιά: την αλάνα που παίζει ο Άγγελος!

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι: Τάσος Παπαδόπουλος (Δημοσιογράφος), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ίαν), Ευθύμης Χαλκίδης (Γρηγόρης)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts