Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος σκαρώνει με τον Χάρη νέες σκανταλιές

Τα καλύτερά μας χρόνια: Στο σημερινό επεισόδιο (11/3), ο ερχομός της Αποκριάς μοιάζει ιδανικός, για να μπορέσει ο Άγγελος να αναπληρώσει τις στερήσεις στις οποίες τον υποχρέωσε ο εγκλεισμός της ανεμοβλογιάς.
Δυσκολεύεται, όμως, να βρει διαθέσιμους, τόσο τον κολλητό του, τον Λούη, όσο και τη Σοφία. Έτσι, σκαρώνει με τον Χάρη νέες σκανταλιές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η προσπάθεια να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στη γιαγιά Ερμιόνη, που περνάει «τις κλειστές της», και στον κύριο Λάζαρο, τον μακεδονομάχο.
Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Αντωνόπουλων, όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος αδειάζει στα κρυφά τα βάζα με το γλυκό του κουταλιού. Σύντομα, οι μάσκες πέφτουν και τότε ο Άγγελος συνειδητοποιεί πως όλα συνδέονται. Και όχι πάντα με τον τρόπο που θα προτιμούσε…

Ως guest εμφανίζονται οι: Κατερίνα Βλάχου (Σοφία), Δημήτρης Καραμπέτσης (Παπαθανασίου), Πέτρος Μαρτάκος (Μακεδονομάχος), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts