Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ερμιόνη ετοιμάζεται για τον χορό των ηλικιωμένων της ενορίας

Τα καλύτερά μας χρόνια: Στο σημερινό επεισόδιο (19/2), η σύγκρουση του Στέλιου με τους γιους του, με αφορμή τον αγώνα που έκαναν για να αποτρέψουν το χτίσιμο της αλάνας, φέρνει έναν ταραγμένο χειμώνα στο σπίτι των Αντωνόπουλων.
Τα μαθήματα Αγγλικών που παραδίδει ο Ίαν γίνονται ανάρπαστα στα κοριτσόπουλα της γειτονιάς, κάνοντας μπουρλότο την Ελπίδα, που καταλαβαίνει πως όταν ο «Μάι Ντάρλινγκ» της λέει ότι έχουν μια ελεύθερη σχέση, το εννοεί!
Την ίδια στιγμή, η Ερμιόνη ετοιμάζεται για τον χορό των ηλικιωμένων της ενορίας που διοργανώνει για το τέλος της χρονιάς ο παπα-Θόδωρας. Το διακριτικό φλερτ ενός συνταξιούχου, που την καλεί να τον συνοδέψει στον χορό, της βάζει πολύ καθαρά το ερώτημα που της θέτει διαρκώς η φίλη της, η Πελαγία: αν κάποιος μπορεί να ξαναστήσει τη ζωή του σε αυτή την ηλικία…

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι: Παντελής Παπαδόπουλος (Παντελής), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ίαν), Ντένια Ψυλλιά (Σόνια)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts