Breakfast@Star: Την έντονη φημολογία για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες σχολίασε ο Γιώργος Μουκίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο τραγουδιστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στο τραγούδι και είναι σχεδόν σίγουρος γι΄αυτό αν και έχουν χρόνια να μιλήσουν.
«Ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα γυρίσει. Βάζουμε και στοίχημα άμα θέλετε. Έχω πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί του, από το 2018 αλλά νομίζω δεν θα γυρίσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Μουκίδης.
Και συνέχισε: «Γράφουν γιατί πουλάει αυτό το πράγμα και αυτός που το γράφει παίρνει χτυπήματα στο σάιτ που έχει κλπ κλπ. Αν τον δείτε στο YTON εμένα κρεμάστε μου χαϊμαλιά στη μύτη».

Η τελευταία επικοινωνία με τον Νότη Σφακιανάκη
«Είχα επικοινωνήσει με τον Νότη μετά την απαγόρευσή μου να ερμηνεύει τα τραγούδια μου. Όλη η “αγορά” περιμένει την επιστροφή του. Είναι ωραίο γι’ αυτόν. Είναι σαν να παρακολουθείς την κηδεία σου. Τα κομμάτια του παίζονται παντού. Τα τραβάνε από τα μαλλιά για να τα κάνουν διασκευές. Είδα ένα τέτοιο πρόσφατα που δεν μου άρεσε. Έβγαλαν τον “Νταβατζή” και η τραγουδίστρια έλεγε “ποιου ρε;”, είναι φάουλ αυτό. Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια η Ιουλία, κάποια κομμάτια τα σεβόμαστε, δεν έπρεπε να το κάνει αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Μουκίδης.
Μην χάσετε:
Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -Είχε στην κατοχή του 2 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα εννιάρι πιστόλι
Νότης Σφακιανάκης: Γιατί έχει εξαφανιστεί; Αλλάζει κάθε τρεις μέρες τηλέφωνο
Νότης Σφακιανάκης: Ανατροπή στην υπόθεση – Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας
- Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη
- Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη - Εξαφανίστηκε από προσώπου γης
- Αντύπας για Νότη Σφακιανάκη: «Έχω πολύ καιρό να τον δω και στεναχωριέμαι. Δεν ξέρω γιατί έχει φύγει»
- Πάολα: Αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται - Άγριο χώσιμο στον Νότη Σφακιανάκη
- Πέγκυ Ζήνα για Νότη Σφακιανάκη: «Λέει πράγματα που και ο ίδιος βαθιά μέσα του δεν τα πιστεύει»
- Γιώργος Μουκίδης: «Ο Νότης δεν τραγουδάει, ο Τερζής δεν τραγουδάει και ακούμε κάτι καραγκιοζάκια»







