Έρωτας φυγάς: Δεν θα ξαναπροβληθεί η σειρά και είναι οριστικό – Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Έρωτας φυγάς: Τέλος από το Open η σειρά καθώς χθες είδαμε το τελευταίο επεισόδιο ενώ δεν θα υπάρξει και νέο. Η σειρά θα συνεχιστεί στον ANT1.

Η δραματική σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, πραγματοποίησε την τελευταία του μετάδοση από τη συχνότητα του καναλιού αυτή την Παρασκευή.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ο Έρωτας Φυγάς θα συνεχίσει τις μεταδόσεις από τη συχνότητα του ANT1. Μάλιστα, θα συνεχιστεί η μετάδοση των επεισοδίων μέχρι τον επόμενο Απρίλη. Δεν έχει επιβεβαιώσει ο ANT1 ακόμη. Αλλά είναι τελική η συμφωνία με τον ANT1. Όλοι συνετέλεσαν για να συνεχιστεί η σειρά.

Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι το σε τι ώρα θα προβάλλεται η σειρά στον ANT1. Υπήρχε η φήμη ότι μπορεί να εκτοπίσει η σειρά αυτή τη σειρά μυθοπλασίας του ANT1, “Η Μάγισσα”. Μάλλον όμως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι απίθανη, γιατί έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπάρχει κενό στην απογευματινή ζώνη, αλλά όλα είναι πιθανά και ανοιχτά.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο:

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς – Περίληψη και αποσπάσματα…

Ο Ιάσονας ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο πως τους αφήνει ελεύθερους, να ζήσουν στο εξής μαζί και με τον Γιωργάκη, μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση… Εκείνοι φοβούνται μήπως είναι παγίδα. Εντωμεταξύ, η Ελπίδα θυμάται ότι η Ευγενία τη χτύπησε και απορρίπτει την πρόταση του Μάρκου να το καλύψει. Παράλληλα, η Χαριτίνη εκβιάζει τη Μαργέτα να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, που δε διαθέτει, για να μην αποκαλύψει ότι ζει. Ο Μιχάλης πείθει τη Νάντια να του πει τι περνάει με το Σωκράτη… Μάρκος κι Αλεξάνδρα ανησυχούν πως, αν είναι όντως ελεύθεροι, ίσως δεν τα καταφέρουν, στην τόσο πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη…

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Ζαλμάς για Έρωτα Φυγά: «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »