Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 31/1

ΚΡΙΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα φέρει καρμικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για  να τις καλύψεις. Από την  άλλη είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε κάνουν να αλλάξεις τα σχέδια που έχεις κατά νου. Νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας που θα σε αποδιοργανώσουν αλλά θα είναι υπέρ σου!

Η αισθηματική σου ζωή θα έχει αλλαγές σήμερα καθώς πιθανό να θελήσεις να αποδεσμευτείς από μια σχέση που νιώθεις πως σε κρατάει πίσω και να μπεις σε μια νέα. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις φρόντισε να την έχεις σκεφτεί καλά καθώς οι πλανητικές επιρροές δίνουν μόνιμα αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και λόγω αυτού δεν αποκλείεται να βρεις αφορμές για να τη διοχετεύσεις στους δικούς σου ανθρώπους. Πιθανό να αισθανθείς πως η οικογένεια σου δεν είναι υποστηρικτική στις ανάγκες σου και ίσως νιώσεις πως δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που επιθυμείς. Αυτά μπορεί να συμβαίνουν αλλά και πάλι θα έχεις την τάση να τα  μεγεθύνει λόγω εσωτερικού αναβρασμού. Μην  πάρεις αποφάσεις σήμερα και κράτησε ένα χαμηλό προφίλ.

Το ταίρι σου μπορεί να υποστεί τη συναισθηματική υπερχείλιση σου αλλά δεν είναι εκείνο υπεύθυνο για αυτή και δεν πρέπει να το μαλώνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι καρμική και θα το νιώσεις κατευθείαν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα δημιουργήσει την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τους φόβους σου και οτιδήποτε σε κρατάει ανήσυχο/η. Η αλήθεια είναι πως θα νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος/η και αυτό δεν θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς δεν θα έχεις το σωστό τρόπο να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις. Η αλληλεπίδραση σου με τους άλλους και ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι εκείνα που θα σου δείξουν πως πρέπει να κινηθείς. Είναι πιθανό να μη σου πουν πως νιώθουν ή αν σε καταλαβαίνουν αλλά σίγουρα θα σου το δείξουν για αυτό δώσε προσοχή.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να έχει ζητήματα σήμερα και θα πρέπει να αφουγκραστείς τι είναι εκείνο που θέλει να σου πει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις πως μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ξανά και ίσως να αναθεωρήσεις το οικονομικό σου πλάνο. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις χρήματα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να “πουλήσεις” καλύτερα τις δυνατότητες σου εκεί που θα υπάρξει ενδιαφέρον. Πρόσεξε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θέλεις να έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα καθώς είναι πιθανό να μείνουν για μεγάλο διάστημα!

Το ταίρι σου θα ποντάρει σε εσένα το θέμα μας είναι πως εσύ δεν ποντάρεις στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου δημιουργήσει αισθηματική αναστάτωση αλλά θα σε βγάλει και από τις σκέψεις για οικονομικά ζητήματα.

 

ΛΕΩΝ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου αυτόν του Υδροχόου – Λέοντα, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ξανά προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και κάθε τι που σχετίζεται με εσένα και τους άλλους. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως οι άλλοι δεν σε υπολογίζουν τόσο όσο νόμιζες ή πως δεν μπορείς να τους παρασύρεις στο δικό σου τρόπο σκέψης. Κατανόησε πως οι ανάγκες σου μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές των άλλων αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να βρεθείς απέναντι τους. Αποστασιοποιήσου από ανθρώπους που μπορούν να σε εκνευρίσουν καθώς αυτό θα είναι εύκολο σήμερα.

Σήμερα μπορεί να έχεις πάρει αποφάσεις για τη σχέση σου όμως καλό θα είναι να μην αποφασίσεις εν βρασμώ. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει ένα έντονα καρμικό χαρακτήρα που δεν θα σου επιτρέψει να την αγνοήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, κρυφές σκέψεις και την ανάγκη για αλλαγές. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις τις αλλαγές από ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα καθώς θα διαπιστώσεις πως σε έχει κουράσει πολύ. Δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μπορείς να ξεκινήσεις με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που θα βοηθήσουν η ψυχολογία σου. Προσοχή στη δουλειά καθώς το εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα είναι φιλικά προσκείμενο σε εσένα και ενδέχεται να έχει ήδη δημιουργηθεί παρασκήνιο!

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να είναι μια από τις αλλαγές που έχεις κατά νου αλλά θα πρέπει να πάρεις την απόφαση συνειδητοποιημένα και όχι εν βρασμώ. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αλλάξει την καθημερινότητα σου!

 

Διαβάστε επίσης:

Νέος Χωρισμός Στην Showbiz. Συναινετικό Το Διαζύγιό Τους

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5872 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr