Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 5/1

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να τελειώνεις με αυτές. Φυσικά και μπορεί να κουραστείς αλλά η οργανωτική και πρακτική σου σκέψη θα είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα. Ενδέχεται να σου γίνει και μια εργασιακή/επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει τις ευθύνες σου αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει και στην αναγνώριση της δουλειάς σου.

Το ταίρι σου θα χρειαστεί να έχει υπομονή προκειμένου να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα χωρίς πυροτεχνήματα αλλά με περισσότερο ρεαλισμό που είναι απαραίτητος/η για τη συνέχεια της.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες στο μυαλό σου υπήρχαν σκέψεις που δεν σε άφηναν να χαλαρώσεις όμως σήμερα τα πράγματα θα αλλάξουν! Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Το τρίγωνο της Σελήνης με  τον Κρόνο που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέα ξεκινήματα σε αισθηματικά θέματα. Οι βάσεις που είναι το σημαντικότερο θέμα κάθε είδους σχέσεων μπορούν να μπουν σήμερα για αυτό προσπάθησε να προσεγγίσεις τις αισθηματικές -κυρίως- επιδιώξεις σου.

Σήμερα μπορείς να δεις τα ζητήματα του έρωτα μαζί με την απαραίτητη δόση ρεαλισμού και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για να λύσεις ζητήματα της σχέσης σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με σωστές βάσεις για να γίνει η επόμενη σου σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου και θα έχεις την ευκαιρία να τις τελειώσεις με επιτυχία. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την πρακτική σου σκέψη και τις οργανωτικές σου ικανότητες. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν σου ανατεθεί. Είναι πιθανό ένα μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη συμβολή σου σε κάποιο θέμα και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

Το ταίρι σου θα σου δείξει τον έρωτα του για εσένα αλλά πρόσεξε καθώς ενδέχεται να το προσγειώσεις απότομα/η -ακόμα και άθελα σου- με τον τρόπο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει να αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα από το πρωί θα έχεις διάθεση να βγεις μια βόλτα και να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί συναντήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γνωστούς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και αυτό θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου. Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στους άλλους καθώς οι συμβουλές που θα δίνεις θα είναι αποτέλεσμα σκέψης και λογικής και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία σήμερα  να ξέρεις πως είναι πολύ πιθανό να ήρθε για να μείνει!

Μια βόλτα με το ταίρι σου μαζί με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα γίνει η ευκαιρία για να εδραιώσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με εκείνους. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με γερές βάσεις σήμερα!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5804 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr