Παγκόσμια παρουσίαση νέου υαλουρονικού από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο στο Παρίσι

Η πρώτη παγκοσμίως επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς υαλουρονικού οξέως της Γερμανικής εταιρείας Bioscience, έγινε από το γνωστό πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο στο συνέδριο IMCAS 2020 στο Παρίσι, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο συνέδριο παγκοσμίως όσον αφορά στην αισθητική ιατρική. Τον Έλληνα Πλαστικό Χειρουργό παρουσίασε η καταξιωμένη δημοσιογράφος Jo Ankier, γνωστή για τις συνεντεύξεις της σε celebrities και πολλούς αστέρες του Hollywood.

Το νέο υαλουρονικό, που είναι ένα πολύτιμο «όπλο στη φαρέτρα» των πλαστικών χειρουργών, γνώρισε το μεγάλο ενδιαφέρον όλων των ιατρών που ασχολούνται με την ομορφιά. Η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση από το γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό, είναι άλλη μία απόδειξη ότι η πλαστική χειρουργική στην Ελλάδα βρίσκεται στην αιχμή της επιστήμης και ότι οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί διακρίνονται και πρωτοπορούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

https://www.athanasioschristopoulos.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts