«Το Τατουάζ»: Επτασφράγιστο μυστικό οι εξελίξεις του νέου κύκλου και οι νέοι ρόλοι που συναρπάζουν!

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του ολοκαίνουργιου κύκλου επεισοδίων του «Τατουάζ»! Η καθημερινή σειρά του Alpha ήρθε πέρσι στους δέκτες μας δια χειρός Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου και δεν κατάφερε απλώς να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και του ανταγωνισμού.

Κατάφερε να σαρώσει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της, καθηλώνοντας τους φαν του είδους, οι οποίοι την λάτρεψαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Μετά ,λοιπόν, την περσινή, εντυπωσιακή έναρξη της σειράς στο κανάλι της Κάντζας, εννοείται πως αυτό το χειμώνα θα ερχόταν η συνέχεια… Μία συνέχεια επίσης συναρπαστική!

Μία συνέχεια που έρχεται για να σε κάνει να «κολλήσεις» ακόμα περισσότερο μαζί της και για το λόγο αυτό, απ ΄ότι μαθαίνω, έχει δοθεί εντολή οι εξελίξεις του brand-new κύκλου να κρατηθούν στο μεγαλύτερο βαθμό τους επτασφράγιστο μυστικό και οι όποιες πληροφορίες κυκλοφορήσουν στο Τύπου πριν την πρεμιέρα να είναι δοσμένες με το… σταγονόμετρο.

Φυσικά, εκτός από το σενάριο της Βάνας Δημητρίου το οποίο έχει «κεντηθεί» με ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «My TV», εννοείται πως στη σειρά θα έχουμε κι ολοκαίνουργιους ρόλους, οι οποίοι θα έρθουν και και θα ανατρέψουν τα πάντα.

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έκλεισε αφήνοντας πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές της σειράς, αλλά και με πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και στα επεισόδια που θα προβληθούν το φθινόπωρο.

Οι ηθοποιοί, μάλιστα, έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές έχουν επιστρέψει ήδη στα πλατό των γυρισμάτων προκειμένου να ετοιμάσουν ένα στοκ επεισοδίων. Αυτά τα γυρίσματα πραγματοποιούνται τόσο σε κλειστούς χώρους όσο και σε ανοιχτούς. Ήδη είναι έτοιμες κάποιες σκηνές από τη Σκόπελο όπου «έκλεισε» ο πρώτος κύκλος, με την απαγωγή της Άννας, τον γάμο που δεν έγινε ποτέ ανάμεσα στον Τόνυ και στην Τατιάνα, αλλά και την ανταλλαγή πυρών του Αλεξ με τους ανθρώπους του «Στρατηγoύ». Αυτές, άλλωστε, θα είναι και οι ιστορίες που θα παρακολουθήσουμε να εξελίσσονται στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Ωστόσο, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν και στα Μετέωρα προκειμένου να γυρίσουν κάποιες σκηνές. Οι τηλεθεατές, όμως ανάμεσα σε ντόμινο εξελίξεων όσον αφορά το σενάριο θα δουν και νέους ρόλους να δημιουργούνται.

Τα πρόσωπα που θα δούμε να εισβάλλουν στη σειρά είναι η Ιφιγένεια Πιερίδου, αδελφή της Έλενας Πιερίδου, η «Ελένη» του Τατουάζ, η οποία θα υποδυθεί μία αστυνομικό και θα εμπλακεί με έναν ήρωα της σειράς, η Χριστίνα Κυριάκου, που θα έχει τον ρόλο μίας δημοσιογράφου, αλλά και η Αστέρω Κυπριανού, η οποία θα ενσαρκώσει μία γιατρό ψυχικής υγείας.

Οι συντελεστές τηρούν σιγήν ισχύος όσον αφορά το πώς θα διαμορφωθούν οι ιστορίες, αλλά και την κατάληξη τους καθώς θέλουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι την πρεμιέρα της σειράς, η οποία υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Alpha.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts