Οι παίκτες του Survivor ζητούν «μαύρα» λεφτά για να… Η καταγγελία που φέρνει τα πάνω κάτω

Ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες bar- club καταγγέλει ότι οι παίχτες του survivor όπου εμφανίζονται απαιτούν να πληρώνονται με «μαύρα» και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως για να μπείτε στο νόημα. Την Δευτέρα που μας πέρασε ήμασταν όλοι καλεσμένοι σε ένα τεράστιο πάρτυ που έκανε το περιοδικό you. Εκεί λοιπόν στο “Ακρωτήρι” συναντήσαμε έναν επιχειρηματία από τους μεγαλύτερους στα βόρεια προάστια! Πως τα φέρνει η κουβέντα και εκεί που συζητάμε για το πάρτυ ως συνήθως κουτσομπολεύοντας το μάτι του επιχειρηματία πέφτει σε μια παίχτρια του survivor…”Α εδώ είναι και η (λέει το όνομα της) αυτό το κορίτσι είναι και ηθικό και μάλαμα κάτι άλλοι είναι όχι απλά λέρες αλλά και κωλόπαιδα” Τι εννοείς του λέμε!!! Καταλάβαμε ότι από το πουθενά πιάσαμε λαυράκι! Και ξεκινάει η απίστευτη διήγηση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό…

“Στο μαγαζί μου μια γνωστή εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων έκανε ένα event θέλησε να καλέσει και τους παίχτες του survivor για να πάρει δημοσιότητα η εκδήλωση! Μην φανταστείτε τσάμπα. Με μπαξίσι καλό…Πάει λοιπόν ο κακομοίρης ο επιχειρηματίας και αναθέτει στην διαφημιστική να τους πλησιάσει για να τους προτείνει να έρθουν στο πάρτυ με ένα καλό τίμημα! Αμ δε ο τύπος που τους εκπροσωπεί,ένας από τους ίδιους, το ξεκαθάρισε! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Ο μάγκας θέλει 2000 για τα “λιμά” όπως τα λέει 4000 για τους “δεύτερους” και 8000 για τους “πρώτους”. Τα παιδιά από την διαφημιστική του λένε ,οκ να δούμε έναν “δεύτερο” και 2 “λιμά” που κόβουμε τιμολόγιο,πως κανονίζουμε ημερομηνίες…Και απαντάει ο απίθανος που τους εκπροσωπεί. Τι τιμολόγιο ρε κορίτσι για “μαύρα”μιλάμε τα παιδιά δεν έχουν ούτε βιβλία ούτε εταιρείες όπου πηγαίνουν είναι”μαύρα” αλλιώς θα θέλανε τα διπλάσια”

Αν είναι αληθινή η διήγηση του επιχειρηματία μιλάμε για φοβερό μεροκάματο σε μαύρα.

Να ξεκαθαρίσουμε όμως το athensmagazine.gr σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζει ότι όλα αυτά που λέει ο άνθρωπος είναι αλήθεια ή εμπεριέχουν και προσωπική πικρία που τα παιδιά του survivor δεν πήγαν από το μαγαζί του! Και όχι μόνο αυτό υπάρχουν παίχτες του παιχνιδιού που πραγματικά δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά… Άρα δεν είναι στην κατηγορία της “αρπαχτής μαύρα”

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το coctail του καλοκαιριού! Το έχεις δοκιμάσει;

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts