Το Gin Hendrick’s παρουσίασε τον παράξενο κόσμο του Hendrick’s Circus!

Που θα μπορούσαν να συναντηθούν οι πιο περίεργοι και εκκεντρικοί χαρακτήρες ενός τσίρκου; Μα φυσικά στο Hendrick’s Circus!

O Ringmaster της βραδιάς ετοίμασε το πιο αναπάντεχο και ασυνήθιστο show για τους εκλεκτούς του προσκεκλημένους, σε ένα μαγευτικό σκηνικό που μεταμορφώθηκε ειδικά και μόνο για να φιλοξενήσει to Hendrick’s Circus. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Fortune Teller gypsy queen, με το χάρισμα να γνωρίζει πιο Hendrick’s cocktail σου ταιριάζει, ο άνθρωπος-μάρμαρο, επονομαζόμενος και very Strongman, η Heindi, η αέρινη, εναέρια χορεύτρια και η Hendra, η γυναίκα-λάστιχο. Επιπλέον, οι σιαμαίες αδερφές, που μοιράζονται τα πάντα εκτός από το Hendrick’s cocktail τους, μαζί με τον Juggler Pepe Peperonious και τον maître της σιωπηλής κωμωδίας, Alex de Paris, σαγήνευαν τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές τους.

Όλοι οι ήρωες του Hendrick’s Circus βρέθηκαν επί σκηνής, δίνοντας ένα πραγματικά απροσδόκητο Grand finale!

Και όλα αυτά, συνοδευόμενα από μαγικά δροσιστικά, ασυνήθιστα ελκυστικά και εξαιρετικά φαντασμαγορικά Hendrick’s Gin cocktails!

Cheers, στην ασυνήθιστα μαγευτική παράσταση του Hendrick’s Circus!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts