“Έκοβε” φλέβα στο πέρασμά του Πάνου Μιχαλόπουλου – Αυτή η γυναίκα εξομολογήθηκε τον έρωτα της για τον ηθοποιό

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80′ και 90′ που γοήτευε τα πλήθη στο πέρασμα του. Πολλές ήταν οι γυναίκες που τον ερωτευτήκαν και ανάμεσα σε αυτές η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Παθέκα είχε μιλήσει για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Πολλά χιλιάδες ευρώ: Τόσα χρήματα έπαιρνε κάθε μήνα ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δημιούργησε την περιουσία του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτελεί διαχρονικά έναν αγαπημένο ηθοποιό, αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, ασχολούμενος με τα χωράφια του στην ιδιαίτερη πατρίδα, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για όλα στον Γιώργο Μουλά και στο περιοδικό «Λοιπόν». Η διάσημη ηθοποιός θυμήθηκε μεταξύ άλλων τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, στη σειρά «Η ώρα η καλή», την ίδια στιγμή που κυκλοφορεί μια… ιδιαίτερη σκηνή με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Η αποκάλυψη της Διαλυνά για… το μισθό του Μιχαλόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αυτή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά ήταν «Η ώρα η καλή». Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κρατήσατε επαφή;

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κάναμε πολλά. Δεν κρατήσατε επαφή γιατί νομίζω ότι ο Πάνος μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξαναδουλέψει. Επειδή έπαιρνε πολλά λεφτά εκεί μετά του έδωσαν πολύ λίγα και δεν θέλησε να ξαναπαίξει. Έτσι ασχολήθηκε με τα αγροτικά και εγώ δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Ούτε όμως εκείνος έχει έρθει σε επαφή με κάποιον. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντάξει μετά τις 13.000 το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν και εύκολο γιατί εκείνος έπαιρνε πολύ καλά λεφτά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts