Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρίνα

Η γη της ελιάς: Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στον γυναικολόγο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη και τη Ρένα. Μάλιστα, από αυτή την επίσκεψή τους στον γιατρό μαθαίνουν ότι το παιδί που περιμένουν είναι αγόρι και αποφασίζουν να του δώσουν το όνομα του πατέρα του Μάνου. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακοινώνουν στον Ισίδωρο τα χαρμόσυνα νέα, κάνοντάς τον πολύ ευτυχισμένο.


Στο μεταξύ, το ζευγάρι αρχίζει να έχει επαφές με τη Ρένα και τον Χάρη, αγνοώντας πως ο άντρας είχε παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της συζύγου του, τη Στέλλα. Από την άλλη, η Ισμήνη χαρίζει το 20% της εταιρείας καλλυντικών στην Αλκμήνη και την Αντωνία με σκοπό να τις δελεάσει για να συνεχίσουν να εργάζονται με μεγαλύτερο ζήλο.
Όμως ένα εργατικό ατύχημα προκαλεί λαχτάρα στις τρεις γυναίκες, καθώς η Αντωνία σκοντάφτει στη σκάλα του εργαστηρίου, πέφτει στο έδαφος και χτυπάει σοβαρά στο κεφάλι της. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι έχει βαριά διάσειση και αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί. Το περιστατικό αυτό ταράζει ιδιαίτερα την Αλκμήνη, η οποία αναθεωρεί τη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Στοιχείο – φωτιά καίει την Ευτυχία – Ο Κουράκος ερευνά τον φόνο του Ανέστη

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς

Γιάννης Κρητικός: Οι σπουδές, η σχέση με Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και η Γη της Ελιάς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts