Πανελλήνιες: Οι 2 μαθητές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως κι όμως έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που εκείνος ο μαθητής έξαλλος διαμαρτυρόταν στις κάμερες επειδή έπεσαν όλα τα antisos θέματα στις Πανελλήνιες και δεν έγραψε 20 αλλά 17 κόμμα κάτι. Πείτε αλήθεια, έχετε δει το βίντεο κι εσείς! (Αν όχι, θα το δείτε πιο κάτω…) Από τότε πέρασαν πολλοί μαθητές, έκαναν πολλοί δηλώσεις στις κάμερες που περίμεναν έξω από τις σχολικές αίθουσες κανένας όμως δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στο top2 αφού είναι κατειλημμένες  χρόνια τώρα από πολύ δυνατές υποψηφιότητες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους 2 μαθητές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δύσκολα θα βρούμε σαν αυτούς παρόλο που σίγουρα έχουμε όλοι μας γνωρίσει «παρόμοιους»:

Όπως καταλάβατε παιδιά, οι Πανελλήνιες θέλουν σύστημα και διάβασμα των antisos. Αν τα κάνετε αυτά η επιτυχία είναι σίγουρη, γιατί αγχώνεστε; Και γιατί να παίξει αυτές τις ημέρες το hashtag #panellinies στο Twitter και όχι το #panolethria;;; Ε;; Γιατί;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts