Η Τζένη Μπότση στο κατάστημα Graffito στο κέντρο της Αθήνας

Στο κατάστημα Graffito, στην οδό Σόλωνος 34 στο Κολωνάκι, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Τζένη Μπότση, η οποία έκανε τις αγορές της επιλέγοντας προϊόντα μέσα από την τεράστια ποικιλία του καταστήματος.

Το Graffito αποτελεί το πρώτο concept store της Αθήνας, το οποίο έφερε την φιλοσοφία του εξωτερικού στο χώρο του shopping, στην πόλη μας. Από σοφιστικέ ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, φωτιστικά, έπιπλα, διακοσμητικά μέχρι και είδη για κατοικίδια ζώα, όλα σε τιμές έκπληξη.

Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό το Graffito στα 450 τμ. του χώρου του προσφέρει ένα νοητό ταξίδι σε μέρη του εξωτερικού αλλά σας καλεί επίσης να ανακαλύψετε νέους Έλληνες δημιουργούς με καινοτόμες ιδέες.

Η νέα ελληνική συνεργασία ακούει στο όνομα twelveconcept, και προσφέρει ολοκληρωμένες ιδέες για την κατασκευή αλλά και την διακόσμηση του μπάνιου. Η υψηλή αισθητική και η μοντέρνα προσέγγιση των προιόντων απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες στο χώρο της διακόσμησης αλλά και των ξενοδοχείων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts