Χίος: Πέντε χρόνια χωρίς αναστολή στον Σύρο που κακοποίησε το παιδί του

Η υπόθεση του Σύρου πρόσφυγα στη Χίο ο οποίος κακοποιούσε το παιδί του βάναυσα προκειμένου να στείλει τα βίντεο στη γυναίκα του για να την εκβιάσει να ξεκινήσει το ταξίδι για την Ελλάδα από τα παράλια της Τουρκίας συγκλόνισε το Πανελλήνιο και όχι μόνο.

Ωστόσο, το δικαστήριο όχι μόνο έκρινε ένοχο τον πατέρα του μικρού παιδιού αλλά πολύ περισσότερο δεν έκανε δεκτό κανένα ελαφρυντικό διατάζοντας να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του. Κάπου εδώ βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ενώ για τα επόμενα πέντε χρόνια ο συγκεκριμένος Σύρος πρόσφυγας θα βρίσκεται στις φυλακές για την κακοποίηση του παιδιού του,  το αίτημα ασύλου που είχε υποβάλει μπορεί να παγώνει αλλά όμως δεν καταργείται αυτοδίκαια. Πρόκειται για ένα από τα παράδοξα του νόμου στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα στο συγκεκριμένο Σύρο αφού εκτίσει τη ποινή φυλάκισης να επανέλθει με το αίτημα του για άσυλο στην Ελλάδα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κάντε μας like στο Facebook!

 

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts