Ήταν καρμικός αυτός ο έρωτας – ”Καυτό” παρασκήνιο από τη γνωριμία του Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Ένα νέο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκαλυφθεί τελευταία για την ελληνική showbiz με το Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ερωτευμένος, ωστόσο πρώτη φορά να αφήνει τη σχέση του να γίνεται γνωστή στα μέσα.


Ο άνθρωπος, ο οποίος τον έκανε για πρώτη φορά να κυκλοφορεί δημόσια και ουσιαστικά να αποκαλυφθεί στους θαυμαστές του, πως δεν είναι ελεύθερος δεν είναι άλλη από τη Δήμητρα Βαμβακούση.
Αρχικά βλέπαμε κάποιες βραδινές εξόδους του ζευγαριού στα μπουζούκια χωρίς βέβαια να βγαίνει κάποιος από τους δύο να επιβεβαιώνει, πως είναι ζευγάρι.

Η σχέση τους όμως κυλάει και πηγαίνει και πολύ καλά με αποτέλεσμα το Σάββατο 28/1 να τους τσακώσουμε στο πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών.

Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι ερωτήσεις λοιπόν των ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο ήταν καταιγιστικές, ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτίμησε να μην απαντήσει σε τίποτα απ’ όσα ρωτήθηκε.

«Δεν παρακολουθώ το Survivor, συγγνώμη» αρκέστηκε μονάχα να πει.

Το παρασκήνιο της σχέσης του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση
Μέσα από νέο ρεπορτάζ και πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν την Κυριακή 28/1 από το Καλύτερα δε γίνεται έγινε γνωστό, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους αλλά και πως ήρθαν εν τέλει οι δύο τους πιο κοντά.

Πριν από δύο μήνες λοιπόν έμελλε να αλλάξει η ζωή του Ντάνου, ο οποίος είχε επισκεφτεί το δικηγόρο του για να υπογράψει κάτι συμβόλαιο τη στιγμή, που μπήκε στο ίδιο γραφείο και η Δήμητρα για τον ίδιο λόγο.

Τα πρώτα βλέμματα έπεσαν και οι δύο γρήγορα κατάλαβαν, πως μεταξύ τους κάτι υπάρχει, με το δικηγόρο να προτείνει στη Δήμητρα να πάει και εκείνη μαζί τους για ποτό, στο μαγαζί, που θα συνέχιζαν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts