Έλληνες επώνυμοι που δεν πιστεύεις πως έχoυν… εγγόνια

Κακά τα ψέμματα. Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσει κάποιος τον αγαπημένο του ηθοποιό ή τραγουδιστή με τη λέξη ‘παππούς’. Και αυτό γιατί οι αγαπημένοι μας σταρ στη μνήμη μας μένουν πάντα αγέραστοι, έτσι όπως ήταν στις μεγάλες τους δόξες. Και όμως πολλοί είναι οι Ελληνες και ξένοι celebrities που έχουν αποκτήσει εγγόνια από τα παιδιά τους εκπλήσσοντάς μας, καθώς μόνο με παππούδες και γιαγιάδες δεν μοιάζουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι δημοσιογράφοι Μάρω Λεονάρδου και Αιμίλιος Λιάτσος, η Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και η ροκ γιαγιά Άννα Βίσση! Εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο διάσημους από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε έναν προς έναν!

Γιαγιά έχει γίνει από το μεγάλο της γιο η Άντζελα Δημητρίου και μάλιστα έχει δύο εγγόνια!

Τέτα Καμπουρέλη: Η γνωστή παρουσιάστρια και αισθητικός παρόλο που έχει φοβερό σώμα έχει γίνει γιαγιά! Πριν λίγους μήνες ο μεγάλος της γιος λοιπόν έγινε πατέρας κι εκείνη γιαγιά!

Εκτός από νέος πατέρας, παππούς έχει γίνει ο Κώστας Βουτσάς από την κόρη του Νικολέττα. Ο Κώστας είναι πάντα ένα μικρό παιδί και γι΄αυτό είναι και στη λίστα μας.

Ο Θανάσης Λάλας και η Χρύσα Ρώπα έχουν εγγόνι από τον Ιούλιο που μας πέρασε. Ο μόλις 20 ετών γιος τους Κωνσταντίνος πριν από ένα χρόνο απέκτησε γιο. Τα ευχάριστα νέα επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που έγινε παππούς.

Ο θρυλικός αρχηγός της ιστορικής εθνικής ομάδας μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ήδη παππούς! Η κόρη τον έκανε δεύτερη φορά παππού!

Το Μάιο που μας πέρασε η κόρη του συζύγου της Χριστίνας Λαμπίρη, Θανάση Αδαμόπουλου, γέννησε ένα αγοράκι και έκανε αυτόματα γιαγιά και τη γνωστή παρουσιάστρια!

Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα έχουν επίσης δυο εγγονούς από τη μοναχοκόρη τους, Γιωργιάνα…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αιμίλιος Λιάτσος ο οποίος απέκτησε το πρώτο του εγγόνι πριν λίγες ημέρες από τον γιο του!

Η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου αν και δεν έχει πατήσει τα 50, έχει γίνει γιαγιά από την τότε 16χρονη κόρη της.

Οι πιο αστείες εικόνες του Survivor (Best Of)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts