Βάφτιση σε Κουβανέζικους ρυθμούς από την Ιωάννα Καραβερβέρη

Οι γνωστοί ηθοποιοί Μάνος Παπαγιάννης και Αγγελική Δαλιάνη βάπτισαν τον γιό τους Νικήτα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Περιστέρι. Η βάπτιση και το after party είχαν εξωτική ατμόσφαιρα καθώς το θέμα της βάπτισης ήταν η Kούβα.

Το ζευγάρι βάφτισε  το δεύτερο παιδί του, τον Νικήτα, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου. Νονός του μικρούλη ήταν ο καλός φίλος του ζευγαριού Παναγιώτης Κορομηλάς.Το μυστήριο της βάπτισης έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και ακολούθησε ένα πάρτι στο Amelie in high spirits bar, στο Περιστέρι.

Η βάπτιση του μικρού Νικήτα, τη διοργάνωση της οποίας ανέλαβε η εταιρεία JK events by Ioanna Karaververis, ήταν εμπνευσμένη από την Κούβα και το εξωτικό στοιχείο κυριαρχούσε τόσο στη διακόσμηση όσο και σε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.
Ο μικρός που ήταν άλλωστε ο πρωταγωνιστής της ημέρας, ντυμένος με γιλέκο και παντελόνι στα χρώματα της άμμου, με το πουκαμισάκι και το καπέλο του έκλεψε φυσικά την παράσταση. Η Αγγελική Δαλιάνη φορούσε sur mesure φόρεμα by Olga Karaververis, ενώ οι μπομπονιέρες ήταν του οίκου Karaververis

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts