Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 22/1

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν θα νιώθεις καλά με τους άλλους καθώς θα θεωρήσεις πως σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς. Είναι πιθανό ακόμα και να συγκρουστείς ευθέως με κάποιο στενό σου συνεργάτη αλλά και το σύντροφό σου. Αιτία αυτής της σύγχυσης θα είναι το τετράγωνο της Σελήνης που πέρασε στο ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Επαγγελματικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν με αποτέλεσμα να αντιδράσεις παράξενα. Κατεύνασε την παρόρμηση σου και πάρε βαθιές ανάσες προκειμένου να καταφέρεις να μη μιλήσεις!

Σήμερα δεν θα είσαι σε ερωτική διάθεση για αυτό και θα ψάχνεις αφορμές για να κατακρίνεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να χαλαρώσεις καθώς είσαι “στην πρίζα” και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται τόσο εύκολα!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σου θα βρίσκονται σε οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει και αυτό δεν θα βοηθήσει τη διάθεση σου καθώς ακόμα και αν δεν έχεις κάτι πρόχειρο να αγχωθείς, όλο και κάτι θα βρεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια γενικότερη ανησυχία και ένα αίσθημα πίεσης. Αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα να γίνεις απόμακρος/η με τους δικούς σου ανθρώπους ακόμα και αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο για αυτό. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σας και μην κάνεις σενάρια καταστροφών!

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη για συναισθηματισμούς και αυτό θα είναι κάτι που σίγουρα θα ενοχλήσει το ταίρι σου που δεν θα μπορεί να καταλάβει τι έπαθες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία είναι

πιθανό να πληρώσει αμαρτίες του παρελθόντος αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο για εκείνη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα ξεκινήσεις να αξιολογείς φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς θα νιώσεις την επιθυμία να κάνεις μια εκκαθάριση και να κρατήσεις μόνο αυτούς που αξίζουν. Ο τρόπος που θα το κάνεις ενέχει κινδύνους παρεξηγήσεων καθώς η αλήθεια είναι πως θα είσαι λίγο απότομος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε κάνει επικριτικό/η με όλους ακόμα και με τους καλούς σου φίλους. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι ιστορίες του παρελθόντος που σήμερα θα βρεις ευκαιρία να τις φέρεις ξανά στο παρόν. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να το παρακάνεις και μαζί με τα ξερά να κάψεις και τα χλωρά.

Καλύτερα να αποφύγεις να μοιραστείς με το ταίρι σου ζητήματα που αφορούν κάποιο φίλο/η σου και να περιοριστείτε στα δικά σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μην κρίνεις κάποιον/α που σου γνώρισε κάποιος/α φίλος/η ακόμα δεν τον είδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν είναι ευνοϊκό για επαγγελματικά ξεκινήματα και συμφωνίες. Σήμερα είναι πιθανό να ζοριστείς καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι (προϊστάμενοι, υφιστάμενοι και συνάδελφοι) δεν είναι φιλικοί απέναντι σου και δεν αναγνωρίζουν τον κόπο και τη δουλειά σου. Άφησε την ημέρα να περάσει ήρεμα και μη γίνεις επικριτικός/η καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει!

Σήμερα είναι πιθανό να τα βάλεις και με το ταίρι σου με αφορμή κάποιο επαγγελματικό ζήτημα και να χαλάσει η ωραία ατμόσφαιρα της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά αυτό που θα επικρατήσει είναι μια “παγωμάρα”.

ΛΕΩΝ

Σήμερα αυτό που επιθυμείς είναι να βρεθείς με κόσμο, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως όλα τα παραπάνω θα έχουν και ένα τίμημα. Αυτό θα είναι το γεγονός πως η γνώμη σου δεν θα τύχει αποδοχής από τους άλλους αλλά και εσύ δεν θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι πιθανό να εκνευριστείς και να γίνεις σκληρός/η και επικριτικός/η με τους άλλους και αυτό θα ψυχράνει το κλίμα για αυτό καλύτερα να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Σήμερα ενδέχεται να δημιουργηθούν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και θα πρέπει να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου αν δεν θέλεις να γίνουν αξεπέραστες. Αν είσαι ελεύθερος/η οι αισθηματικές επαφές δεν θα είναι το φόρτε σου σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα τα απωθημένα σου αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σου θα σε οδηγήσουν σε μια ενδοσκόπηση προκειμένου να καταφέρεις να βρεις συναισθηματική ισορροπία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει πολύ αυστηρό/η πρώτα με τον εαυτό σου, έπειτα με τα συναισθήματα σου και μετά με τους άλλους. Κράτησε τις ισορροπίες καθώς ενδέχεται να γίνεις ψυχρός/η με όλους ακόμα και με το/η σύντροφό σου. Προτίμησε το διάλογο για να λύσεις οποιοδήποτε παράπονο έχεις και μη δημιουργείς αποστάσεις.

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη ούτε να βρεθείς με το ταίρι σου καθώς δεν θα είσαι σε συναισθηματική και ερωτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μη κρατάς αποστάσεις από εκείνον/η που σου αρέσει διαφορετικά πως θα το καταλάβει;

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα γίνεις αρκετά δύσπιστος/η με τους γύρω σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σας καθώς θα βρεθούν άνθρωποι που θα παρεξηγήσουν τη στάση σου. Ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να είναι κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφος σου που θα τους είναι δύσκολο να καταλάβουν τι έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εντείνει την συναισθηματική σου απομάκρυνση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προτίμησε να συζητήσεις τυχόν παράπονα που έχεις από εκείνους και όχι να ρίξεις ένα τείχος καθώς με αυτό τον τρόπο δεν θα καταφέρεις να λύσεις τίποτα.

Η σχέση με το ταίρι σου χρήζει προσοχής σήμερα καθώς πιθανό να αντιδράσεις υπερβολικά γιατί θα νιώσεις πιεσμένος/η, για αυτό καλύτερα να προτιμήσετε το διάλογο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να “δουλέψει”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει- όχι με τόσο καλό τρόπο η αλήθεια είναι- πως έχεις δουλειές σε εκκρεμότητα και υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου προκαλέσει πίεση καθώς πρέπει να δουλέψεις ασταμάτητα προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας ή να τις βάλεις σε μια τάξη. Δουλειά, δουλειά, δουλειά είναι το μότο της ημέρας για αυτό σήκωσε τα μανίκια και δείξε τι αξίζεις καθώς κάποια στιγμή θα επιβραβευτείς για αυτό.

Σήμερα δεν θα έχεις χρόνο να δεις το ταίρι σου λόγω υποχρεώσεων και θα δημιουργηθεί ένα θεματάκι για αυτό πρόσεξε τον τρόπο σου απέναντι του. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και όχι για νέες γνωριμίες…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οτιδήποτε και να έχεις στο πρόγραμμα σίγουρα θα φροντίσεις να βρεις χρόνο για εσένα προκειμένου να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και σου χαρίζει καλή διάθεση όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα χαλάσει αυτή την ευδαιμονία. Είναι πιθανό να σου έρθουν στο μυαλό κάποια πρακτικά ζητήματα ή να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις δουλειές που έχεις να κάνεις αύριο. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σε αγχώσει και θα σε απασχολήσει εξίσου αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις κάτι να χαλάσει τη διάθεση σου καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα ακόμα και από τις σκέψεις!

Αν κανονίσεις ένα ραντεβού με το ταίρι σου σήμερα άφησε την επικριτική σου διάθεση στο σπίτι αν θέλεις να περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η οι επαφές με αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να σε προσγειώσουν απότομα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί ερωτικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σου θα στραφεί στο σπίτι σου σήμερα και στους ανθρώπους της οικογένειας σου για αυτό και θα ασχοληθείς κατά κόρον με αυτό. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε κάνει απόμακρο/η ακόμα και προς τους οικείους σου. Ένα ζήτημα θα αποτελέσει την αφορμή να ασκήσεις κριτική στους δικούς σου ανθρώπους και τα λόγια σου θα είναι σκληρά. Μην μιλήσεις με παρόρμηση καθώς μετά εσύ μπορεί να μετανιώσεις αυτά που είπες όμως οι υπόλοιποι θα τα θυμούνται.

Προσπάθησε να λύσεις οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει με διάλογο, καθώς η κριτική δεν θα βοηθήσει πουθενά.

Σήμερα τα οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τα αισθηματικά και αυτό θα γίνει αφορμή για να παγώσει η ατμόσφαιρα και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις θα σου ασκήσει κριτική και ακόμα και αν είναι καλοπροαίρετη εσύ θα εκνευριστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι γύρω σου μπορεί να έχουν όρεξη για κουβέντα αλλά εσύ δεν θα έχεις την ίδια διάθεση και είναι πολύ πιθανό οι ερωτήσεις και οι στενές επαφές με σκοπό τη συζήτηση να σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες ακόμα και σε αυτές που δεν χρειάζεται. Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν περαιτέρω θέματα.

Το ταίρι σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να λογομαχήσεις με κάποιον από το περιβάλλον σου για αυτό καλό θα ήταν σήμερα να κρατήσετε αποστάσεις με τους τρίτους! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να είσαι απόμακρος/η και θα είναι δύσκολο να εξελιχθεί μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και από αυτή τη θέση θα ξεκινήσει να σου δημιουργεί άγχος με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σου θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς αν ανοιχτείς σήμερα σίγουρα θα ζημιωθείς. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα έξοδα καθώς μια

λάθος κίνηση μπορεί να έχει επιζήμια αποτελέσματα για το ταμείο σου. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πέσει στο τραπέζι μέσω ενός φίλου σου αλλά αν δεν είσαι άμεσα εμπλεκόμενος/η με αυτό, καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις και να μη δώσεις συμβουλές.

Σήμερα θα είσαι φειδωλός/η ακόμα και με την έκφραση των συναισθημάτων σου και αυτό δεν είναι βοηθητικό για τη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, το μυαλό σου θα είναι αποκλειστικά σε οικονομικά ζητήματα και δύσκολα θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά.

 

Διάβασε και κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει:

Survivor 2: Τραυματίστηκε Στο Κεφάλι Ο Στέλιος Κρητικός – Η Επέμβαση Του Γιατρού

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts