Η Κατερίνα Γερονικολού στο corner της Μέγα Εμπόριο ΑΕ στο Attica

«Στο  Attica στην  Πανεπιστημίου και πιο συγκεκριμένα στο corner της Μέγα Εμπόριο ΑΕ βρέθηκε η επιτυχημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, επιλέγοντας εσώρουχα ανάμεσα σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα σε fashion και basic προϊόντα του Γαλλικού οίκου DIM, αποκλειστικός διανομέας του οποίου στην Ελλάδα είναι η Μέγα Εμπόριο ΑΕ.

Η όμορφη ηθοποιός διάλεξε από την καλοκαιρινή συλλογή της DIM SS 2018 τα ολοκαίνουργια trends αυτού του καλοκαιριού. Παράλληλα  συνομίλησε με την Marketing&Communication Manager της εταιρείας ΜΕΓΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΕ κα Δήμητρα Γιαννίκου για τα απόλυτα trends του brand,τις φίνες δαντέλες των bralette αλλά και τις καινοτόμες γραμμές τους που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα την elegance εμφάνιση  που πάντα θα την κάνει να διαφέρει!

Τα εσώρουχα DIM απευθύνονται στην σύγχρονη μοντέρνα γυναίκα και άνδρα που θέλει να έχει μια γοητευτική και elegance  εμφάνιση αλλά συγχρόνως μια ανεπανάληπτη άνεση λογω των καινοτομιών που τα κάνουν να ξεχωρίζουν!

Τα προϊόντα του οίκου DIM διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε όλα τα Dep.Stores όπως Attica the Dep.Stores,Hondos Center και Notos Galleries σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts