Η μεγάλη ανατροπή στο Survival Secret: Η επιστροφή του Αϊβάζη στις… Σεϋχέλλες

Περιμένατε κάποια ανατροπή στο Survival Secret; Ήρθε! Όσοι αποχώρησαν από την Κουρούτα τους έγινε πρόταση από την παραγωγή να επιστρέψουν και θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία αλλά αυτή τη φορά δε θα πάνε στην Κουρούτα αλλά στις… Σεϋχέλλες! Εκεί λοιπόν θα γίνονται ατομικές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και θα κάποιοι θα βρεθούν στον ημιτελικό, ενώ όσοι είναι στην Κουρούτα δε θα γνωρίζουν για τους παίκτες που βρίσκονται στις Σεϋχέλλες!
Μάλιστα, ανάμεσα στις εκπλήξεις είναι η επιστροφή του Γιάννη Αϊβάζη στις… Σεϋχέλλες, ο οποίος όταν είδε κάμερα στο αεροδρόμιο, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και έβαλε μία κουκούλα να μη φαίνεται.
Όσο για το ποιος θα παρουσιάσει το ριάλιτι από τις Σεϋχέλλες; Είναι η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, η Μαρία η οποία όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, είναι χαρούμενη που αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι από τις Σεϋχέλλες, ενώ στην Κουρούτα θα βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ!
Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts