Ο Αντώνης Λουδάρος στο Corfu Palma Boutique Hotel στην Κέρκυρα

Στο εκπληκτικής ομορφιάς ξενοδοχείο Corfu Palma Boutique στην Κέρκυρα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον αγαπημένο ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μια ξεχωριστή απόδραση στο μαγευτικό νησί των Φαιάκων.

Το Corfu Palma Boutique Hotel αποτελεί ενδεδειγμένη επιλογή διακοπών για μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και παρέες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους. Πλήρως ανακαινισμένο εσωτερικά και εξωτερικά, διαθέτει μοντέρνο, ανανεωμένο στιλ, δημιουργώντας μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και απόλαυσης. Κομψά και λειτουργικά δίκλινα, άνετα οικογενειακά δωμάτια, εξαιρετικά superior rooms και πολυτελείς boutique suites ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της σύγχρονης ελληνικής φιλοξενίας.

Το εστιατόριο A La Carte του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για τις γεύσεις και τις μοναδικές επιλογές ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που προσφέρει ενώ το μοναδικό Aphrodite SPA του ξενοδοχείου εγγυάται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

www.corfupalmaboutiquehotel.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts