Σε ποια παράσταση προστέθηκε ήδη ατάκα για τη βία του Παπαγιάννη και το θέατρο Χυτήριο;

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου δυστυχώς η παράσταση Πετάει Πετάει στο θέατρο Χυτήριο, έριξε πρόωρα αυλαία. Το συμβάν ανάμεσα στο Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου επηρέασε ιδιαίτερα τον θίασο με τις διαφορές τους να παραμένουν άλυτες και τις δύο πλευρές να οδηγούνται στα δικαστήρια. Παρά τις αντικαταστάσεις μέσα στον θίασο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα και η παραγωγή του θεάτρου αποφάσισε να ρίξει αυλαία στην παράσταση.

Ωστόσο όλα όσα έχουν προκύψεις αυτό το διάστημα με τις εκατέρωθεν συνεντεύξεις και δημόσιες τοποθετήσεις φαίνεται πως έχουν… επηρεάσει αρκετούς τόσο στον χώρο του θεάματος όσο και εκτός. Όπως είναι λογικό λοιπόν, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από όλους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και επί θεατρικής σκηνής και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο Ριάλτο και την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Κατά τη διάρκεια της παράστασης μάλιστα φαίνεται πως ειπώθηκαν ατάκες εν είδη σάτιρας για το περιστατικό.

Η μαύρη κωμωδία που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας συνεχίζει για 10ο και τελευταίο χρόνο. Όπως είναι φυσικό, κατά τη διάρκεια της παράστασης γίνονται παραλλαγές στο κείμενο με αφορμή και την επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν κατά την παρουσία της  Κωνσταντίας Χριστοφορίδου στη σκηνή έγιναν αναφορές στο θέατρο Χυτήριο και το ατυχές συμβάν με τους συναδέλφους τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν στο κοινό, ακούστηκαν διάλογοι όπως:

«- Ποιος σε χτύπησε;
– Ο Χ.. ποιος να με χτυπήσει ο Παπαγιάννης;»

Αλλά και η ατάκα: «Τελείωνε μη γίνει εδώ μέσα θέατρο Χυτήριο».

Αυτό σε ενδιαφέρει:

Αυτό σε ενδιαφέρει:Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts